Connect with us

Posterior ca al lui BEYONCE – chiar la tine acasa!

FASHION & BEAUTY

Posterior ca al lui BEYONCE – chiar la tine acasa!

Da, Beyonce este apreciata pentru foarte multe lucruri – voce, aspect fizic, stil vestimentar, familie perfecta, succes in afaceri, copil frumos, sot talentat. Dar chiar daca stam prost cu vocea, nu ne permitem ultimele colectii de designer, iar iubitul nostru nu este tocmai un rapper cu succes mondial, exista un lucru pe care il putem face EXACT ca Queen B.: EXERCITIILE PENTRU POSTERIOR!

Exercitiile de mai jos par foarte simple la o prima vedere si, intr-adevar, nu sunt greu de realizat. Totusi, secretul reusitei lor consta in repetari constante, intr-un ritm nu foarte alert. Deoarece sunt foarte solicitante pentru muschi, exista posibilitatea sa suferiti si de o febra musculara dupa primele zile de antrenament. Atentie: antrenamentul trebuie sa dureze cel putin 30 de minute, cu pauze nu mai mari de 2 minute!

Spor la treaba!

  1. Jumping Lunges – le puteti face alternativ, cand pe un picior, cand pe celelalt – 24 de repetari – pauza – inca 24 de repetari, sau 24 aterizari cu piciorul stang in fata – pauza – 24 de aterizari cu piciorul drept in fata. Atentie la respiratie – expirati la aterizare, inspirati inainte de saritura!

SplitJumpLunge

2. Sarituri

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus