Connect with us

4 motive pentru care femeile care fac sport sunt mai bune la pat

LIFESTYLE

4 motive pentru care femeile care fac sport sunt mai bune la pat

Nu doar exercitiile Kegel ajuta femeile sa aiba o viata sexuala mai reusita. Este dovedit ca antrenarea intregului corp prin exercitii de cardio, pilates, yoga si forta, te ajuta in prestatia sexuala si chiar in atingerea orgasmului, mai rapid.

Iata 4 motive pentru care femeile cu o activitate fizica constanta, au performante sexuale mai bune:

1. Au mai multa incredere in ele

Femeile, cu cat sunt mai increzatoare si mai multumite de felul in care arata, cu atat au libidoul mai crescut. De asemenea, atunci cand au un corp tonifiat, sunt sanse mai mici sa fie inhibate in partidele de sex.

2. Secretia hormonala

Corpul produce testosteron dupa antrenament, pentru refacerea musculaturii. Desi este un hormon masculin, acesta poate ajuta femeile sa simta o dorinta mai mare de a face sex.

3. Sunt mai putin stresate

Cu siguranta stii faptul ca sportul ajuta la diminuarea stresului. In plus, femeile sunt mai predispuse decat barbatii la a le scadea libidoul, din cauza stresului. Astfel, a face sport, duce automat la o disponibilitate mai mare de a face sex.

4. Au mai multa rezistenta si mobilitate

Pentru pozitia misionarului de exemplu, nu este nevoie ca femeia sa aiba o conditie fizica foarte buna, insa daca vorbim despre o viata sexuala implinita si complexa, mobilitatea si rezistenta sunt esentiale. Cu cat faci mai mult sport, cu atat vei putea sa experimentezi pozitii noi si palpitante.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus