Connect with us

Lectii pe care niciodata nu este prea tarziu sa le inveti

LIFESTYLE

Lectii pe care niciodata nu este prea tarziu sa le inveti

1. Acceptarea te salveaza atat pe tine, cat si pe cei din jur

Sa incerci sa ii schimbi pe cei din jur este distructiv, iti consuma energia si reprezinta un drum lung si anevoios spre nefericire. Totul pleaca de la convingerea ca felul in care gandesti este corect si ca ceilalti gresesc. Incearca sa fii mai flexibil si sa te pui in pielea celorlalti. Accepta ca oamenii sunt diferiti si ca nu trebuie sa intervii, decat atunci cand ti se permite.

2. Opusele nu se atrag pentru totdeauna

Secretul unei relatii fericite este sa gasesti o persoana care iti seamana in multe privinte, care iti impartaseste convingerile si valorile, pentru care diferentele de statut, economice si de religie nu sunt o problema. Chiar daca la prima vedere, atunci cand partenerii seamana, pare o relatie monotona, pe termen lung, este mult mai trainica si armonioasa.

3. Emotiile coplesitoare dispar, dragostea ramane

Multe persoane au impresia ca daca nu mai au acei “fluturi in stomac”, ca la inceputul relatiei, aceasta si-a pierdut sensul. Ar fi insa nefiresc sa traiesti cu aceasta emotie coplesitoare, in fiecare zi. Nu ai mai putea sa fii responsabil in cariera si in viata de zi cu zi. Este normal ca o relatie sa capete un confort placut. Dragostea adevarata, care se instaleaza dupa ani de relatie, nu este cu nimic mai prejos decat emotiile de la inceput. Din contra! Asta ar trebui sa-ti doresti, pentru cat mai mult timp!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus