Connect with us

Lucruri pe care barbatii nu vor ca tu sa le stii!

LIFESTYLE

Lucruri pe care barbatii nu vor ca tu sa le stii!

Chiar daca femeile sunt recunoscute pentru conversatiile interminabile si detaliile date in cadrul acestora, nici barbatii nu sunt mai prejos. Acestia au subiecte pe care le tin doar pentru ei sau le discuta atunci cand se intalnesc cu prietenii.

Iata subiectele pe care barbatii prefera sa nu le discute cu o femeie:

Cat de des se masturbeaza. Pentru majoritatea, acesta reprezinta un subiect tabu, deoarece se simt vinovati atunci cand au o relatie si cu toate acestea, fac asta. Nu pentru ca ar fi ceva in neregula, atata timp cat nu afecteaza viata sexuala a cuplului, ci pentru ca femeile cred ca daca un barbat se masturbeaza, nu este satisfacut de partenera.

Au momente in care se emotioneazam chiar si pana la lacrimi. In general barbatii se descurca destul de bine la a-si reprima emotiile si a nu le arata. Cu toate acestea, au momente cand sunt coplesiti de emotii si se exteriorizeaza, cand sunt singuri.

Cu cate femei au facut sex. Chiar daca atunci cand vine vorba despre barbati, societatea nu judeca foarte aspru, pentru ei exista temerea ca fie au avut prea putine femei, fie prea multe si ca asta va influenta atitudinea femeii cu care vor sa aiba o relatie.

Se gandesc foarte mult la penisul lor. Pentru ei este foarte important sa isi analizeze forma, sa se simta confortabil in legatura cu marimea. Acest sentiment de competitie nu il resimt doar gandindu-se la asteptarile femeii, ci si fata de alti barbati.

Daca primesc mesaje de la fosta iubita, evita sa iti spuna. Chiar daca nu te inseala, considera ca nu merita sa deschida acest subiect si sa creeze neplaceri.

Filmele porno. Acesta este un subiect cu care nu discuta decat cu prietenii foarte apropiati si este posibil ca nici atunci sa nu recunoasca toate preferintele pe care le au, sau cat de des se uita.

Sunt atrasi si de alte femei. Exista exceptii, cand barbatii sunt concentrati doar pe femeia cu care au o relatie. La nivel de instinct insa, sunt atrasi sexual si de alte femei, chiar daca nu intentioneaza sa te insele. De multe ori, aceasta atractie este doar un impuls de moment, la care nu se mai gandesc dupa.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus