Connect with us

Trucuri care te vor ajuta sa-ti accepti imperfectiunile

LIFESTYLE

Trucuri care te vor ajuta sa-ti accepti imperfectiunile

1. Priveste-ti imperfectiunile dintr-un alt unghi!

Viata nu este doar in alb si negru, exista si gri, de aceea nu trebuie sa fii mereu transanta cand analizezi diverse lucruri. Totul are un echilibru, daca reusesti sa-l gasesti sau sa-l vezi, atunci cand este deja acolo. Atunci cand iti schimbi perceptia, lucrurile care in mod normal te deranjau foarte tare, pot ajunge sa-ti placa.

2. Fii recunoscatoare!

Toti au foarte multe motive pentru care sa fie recunoscatori, insa, din nou, este vorba despre perceptie. A fi recunoscatoare te ajuta sa fii mai pozitiva in tot ceea ce faci si sa te accepti asa cum esti. Daca iti este greu sa simti aceasta stare de bine, incearca sa scrii zilnic cateva lucruri pentru care esti recunoscator. Lucrurile simple, pe care poate le ignori, pot fi extrem de importante, atunci cand le pierzi!

3. Fa diferenta intre gandurile care te macina si realitate!

Daca ai anumite ganduri legate de persoana ta, nu inseamna ca acestea reflecta perfect realitatea. Ia in calcul subiectivitatea caracteristica oamenilor. Creierul tinde sa reactioneze, atunci cand simte un pericol. Tot tu iti poti controla aceste porniri, prin autosugestie.

4. Ai grija de sanatatea ta!

Mai important decat felul in care arati, este felul in care te simti. Hraneste-te sanatos, fa sport si bucura-te de viata. Nu uita ca si femeile pe care tu le admiri, au propriile frustrari si complexe. Ceea ce tu vezi ca si defect, pentru altcineva este o calitate. Analizand mai profund,in cazul infatisarii, termenul “defect” nu ar trebui luat in calcul, deoarece frumusetea este subiectiva iar perfectiunea nu exista.

sursa foto: HarpersBazaar

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus