Connect with us

4 intrebuintari ale cotonetelor demachiante, la care nu te asteptai

LIFESTYLE

4 intrebuintari ale cotonetelor demachiante, la care nu te asteptai

Cele mai multe femei folosesc cotonetele de vata, pentru a se demachia sau a aplica lotiunea tonica. Chiar daca la prima vedere, aceasta este singura lor intrebuintare, poti sa te folosesti de ele si in alte moduri, extrem de utile.

1. Odorizant pentru frigider

Uneori, frigiderul nu miroase foarte bine. Poate ai incercat diverse metode pentru a-l dezodoriza, care nu au functionat. Inmoaie o cotoneta demachianta, in putina esenta de vanilie si las-o in frigider, in spate, pe raftul de jos. Incearca totusi sa nu te folosesti de asta, pentru a deschide frigiderul mai des!

2. Odorizant pentru aspirator

Inmoaie o cotoneta demachianta in parfumul tau preferat si pune-o in sacul de la aspirator. Aceasta va imprastia un miros placut in aer, atunci cand aspiri.

3. Mucegai

Mai ales in baie, unde umiditatea este crescuta, exista riscul sa apara mucegaiul, in locuri greu accesibile. Inmoaie o cotoneta in clor sau alta solutie speciala pentru mucegai si tamponeaza suprafata pe care doresti sa o cureti. Daca pozitionarea permite, lasa la inmuiat pentru o ora doua, dupa care clateste.

4. Protectie pentru unghii

Atunci cand folosesti manusi de cauciuc, acestea se pot rupe in varf, mai ales daca ai unghii lungi. Pozitioneaza in varful fiecarui deget al manusii, putina vata, astfel iti protejezi atat unghiile cat si manusile.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus