Connect with us

Cele mai simple si eficiente trucuri, pentru un par superb

FASHION & BEAUTY

Cele mai simple si eficiente trucuri, pentru un par superb

Stii sentimentul acela pe care il ai, atunci cand pleci de la salon, iar parul tau este stralucitor si cu o forma ideala? Poti sa ai parte de asta si acasa, cu niste trucuri simple si eficiente, care cu siguranta iti vor schimba definitiv rutina de ingrijire:

1. Incepe din interior

Inainte de a te gandi la orice alta metoda, pentru a avea un par frumos, constientizeaza faptul ca fara o stare buna de sanatate, nu poti obtine asta. Cea mai buna este vitamina H, care ajuta la fortificarea structurii firului de par. Pentru asta, consuma alimente precum oua, lapte, nuci si cartofi dulci. De asemenea, ai grija la nivelul de stres, deoarece acesta cauzeaza dereglari hormonale, iar asta iti va afecta si parul.

2. Ingrijeste scalpul

Nu doar lungimea firelor de par trebuie ingrijita si tratata corespunzator. Sanatatea acestuia pleaca de la radacina, iar pielea scalpului are un aport foarte important. Hidrateaza scalpul consumand suficienta apa, astfel asiguri si o buna circulatie in acea zona, iar foliculii de par vor fi mai puternici.

3. Foloseste produse pentru volum

In cazul in care nu ai un par foarte cret si vrei sa-l disciplinezi, foloseste produse de ingrijire si stilizare, cu efect de volum. Un par care este in miscare si nu sta lipit de scalp, va arata mai bine. Un alt truc este sa te usuci cu capul in jos, dupa care intr-o parte, atat in stanga, cat si in dreapta, trecand cu peria sub aerul cald, pe suvitele din dreptul urechilor.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus