Connect with us

Cea mai buna metoda pentru a elimina punctele negre

FASHION & BEAUTY

Cea mai buna metoda pentru a elimina punctele negre

Este important sa ai o rutina zilnica de ingrijire, care sa te tina departe de cosuri si puncte negre. Chiar daca respecti regulile de curatare si exfoliere, in cel mai fericit caz, o data pe luna, ai nevoie de o curatare profunda a porilor.

Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt CURATARE, EXFOLIERE, DESCHIDEREA PORILOR SI TRATARE.

Iata de ce ai nevoie:

  • un gel de curatare exfoliant
  • o oala incapatoare
  • apa
  • prosop mare
  • 4 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura apa minerala

Pasul 1: Pune apa in oala si fierbe-o.

Pasul 2: Intre timp, demachiaza fata si spala-te cu un gel de curatare usor exfoliant, pentru a elimina celulele moarte si a ajuta tratamentul sa fie mai eficient.

Pasul 3: Fa o baie de abur, cu capul acoperit cu un prosop, deasupra recipientului cu apa fierbinte. Nu tine fata mai aproape de 20 cm de apa, in functie de cat de fierbinte simti aburul pe piele. Stai sub prosop pentru 10-15 minute. Astfel, porii se vor deschide si va fi mai usoara eliminarea punctelor negre.

Pasul 4: Amesteca bicarbonatul de sodiu cu apa minerala, aplica pasta obtinuta pe toata fata, evitand zona ochilor si a buzelor, las-o sa actioneze 10 minute, dupa care clateste cu apa calduta. Bicarbonatul ajuta la dizolvarea impuritatilor din pori.

In cazul in care nu ai tenul foarte sensibil si nu simti ca exfolierea te irita, poti sa repeti acest procedeu o data pe saptamana. Daca nu ai probleme majore cu tenul, o data pe luna este suficient.

sursa foto: Brit

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus