Connect with us

Semne ca cei din jur sunt invidiosi pe relatia voastra

LIFESTYLE

Semne ca cei din jur sunt invidiosi pe relatia voastra

Este posibil ca in cercul tau de prieteni, sa observi o atitudine de competitie, intre cupluri. De obicei, aceasta dorinta de a te simti cel mai bun, pleaca dintr-o nemultumire legata de relatie sau de propria persoana. Cel mai important este sa fii fericit cu ceea ce ai, iar atunci cand asta se intampla, nu o sa mai simti nevoia de a castiga aprecierea celorlalti.

Iata care sunt semnele ca cei din jur va invidiaza relatia:

# Ai o relatie echilibrata si suficient de discreta. Nimeni nu invidiaza acele cupluri care posteaza zilnic poze impreuna, sau isi fac dedicatii de dragoste, public. Daca esti discret si iti traiesti fericirea in intimitate, acest lucru se simte si poate sa starneasca invidii.

# Ai auzit niste barfe ciudate. Daca ai aflat ca se vorbeste negativ de relatia ta, cum ca v-ati certa foarte des, sau ca de fapt nu va iubiti atat de mult, este posibil sa fie rezultatul invidiilor celor din cercul de cunostinte. Pentru ca prietenii adevarati nu ar face asta, si daca ar fi adevarat, nu?

# Cineva incearca sa creeze conflicte intre voi. Daca o alta femeie iti spune despre iubitul tau ca ar flirta cu altcineva si simti ca te instiga la cearta, trebuie sa analizezi bine daca aceasta este bine intentionata si obiectiva. Poate fi doar invidie.

# O amica a partenerului tau incearca mereu sa se intalneasca fara tine. Daca aceasta persoana iti este prietena adevarata, nu te-ar exclude din planurile lor, nici daca nu te-ar placea cu adevarat. Iar el, cu atat mai mult, trebuie sa aiba o atitudine corecta fata de tine.

# Nu sunteti mereu invitati la activitatile de grup. Daca s-a intamplat de mai multe ori sa fiti omisi din planurile de grup, este semn ca ceilalti pot fi invidiosi pe relatia voastra. Asta dupa ce ai exclus ca ati deranjat cu ceva membrii grupului, iar in acest caz este bine sa aveti o discutie care sa clarifice situatia.

# Ceilalti fac glume legat de cat de afectuosi sunteti. Nimanui nu ii plac oamenii care exagereaza cu afisarea sentimentelor in public, dar daca sunteti decenti, si pur si simplu atenti unul cu celalalt, va place sa stati unul langa celalalt, sa va tineti de mana, este posibil ca ei sa respinga acest comportament, tocmai pentru ca nu au parte de el.

# Nu esti niciodata intrebata despre problemele tale de cuplu. Este posibil sa se intample asta, pentru ca ei considera ca nu ai! Nu trebuie sa fie neaparat dovada de egoism si nepasare, ci perceptia ca tu esti fericita cu relatia pe care o ai.

sursa foto: Nation

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus