Connect with us

Intrebari pe care orice cuplu fericit si le adreseaza

LIFESTYLE

Intrebari pe care orice cuplu fericit si le adreseaza

Lipsa de comunicare este principala cauza a nefericirii oamenilor, atat in cuplu cat si in relatiile de prietenie. Sunt intrebari, pe care daca le adresezi la tip, pot schimba radical soarta relatiei.

Iata care sunt acele intrebari pe care cuplurile fericite si le adreseaza constant:

# Cum te simti astazi? Aceasta intrebare nu se refera la ce anume face partenerul in ziua respectiva, ci care este starea de spirit. Oamenii, pe masura ce inainteaza in relatie, uita sa mai fie atenti la cum se simte partenerul. Acesta va aprecia ca este intrebat si ca iti pasa.

# Pot face ceva sa te ajut? Atunci cand partenerul se plange ca are o zi proasta, sau ca i s-a intamplat ceva frustrant, este o adevarata dovada de iubire sa-ti arati ajutorul. Uneori, doar suportul moral este suficient.

# De ce anume ai nevoie? Chiar daca sunteti de mult timp impreuna, nu presupune automat ca stii totul despre partener. In momente stresante, sau in cele in care simti ca monotonia a intervenit in relatie, intreaba ce lucruri sunt importante pentru fericirea sa. Astfel, poti sa preintampini un impas care ar naste si mai multe frustrari.

# Ce ti-ar placea sa faci? Intreaba asta intr-o seara obisnuita, inainte de weekend sau intr-o zi in care vezi ca partenerul nu este binedispus. Va aprecia dispozitia de a-i face pe plac.

# Esti fericit? Daca nu esti sigura de cat de fericit este partenerul sau simti ca ceva nu este in regula, pune aceasta intrebare. Nu astepta sa discuti asta, cand deja s-a iscat un conflict. Astfel, prin comunicare, puteti sa pastrati armonia in cuplu.

sursa foto: Giphy

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus