Connect with us

Ce gandesc femeile, cand nu stiu cu ce sa se imbrace

LIFESTYLE

Ce gandesc femeile, cand nu stiu cu ce sa se imbrace

Nu e niciun secret, femeile sunt mai preocupate de haine, decat barbatii. Si oricat ar cumpara, mereu le lipseste ceva. Nici nu sunt de condamnat, tinand cont de cate variante noi apar in permanenta.

Iata care sunt lucrurile pe care le gandesc femeile, ori de cate ori se afla in fata sifonierului:

# Nu am nimic cu care sa ma imbrac! Rochiile, bluzele, pantalonii si tricourile din fata lor nu sunt potrivite cu ocazia si starea pe care o au in acel moment. Da, sunt zeci de variante, si cu toate acestea, nu au cu ce sa se imbrace!

# Am atatea lucruri prin sifonier, trebuie sa scap de ele! Acest gand nu inseamna ca femeia este multumita de cate haine are, si considera ca mai poate da din ele, ci o nemultumire, ca sunt multe si nefolositoare.

# Asta este perfecta! La naiba, are o pata! Dupa o ora in care a incercat toate variantele, a decis asupra uneia, iar in momentul in care pleaca din fata sifonierului, observa o pata de toata frumusetea. Drama continua!

# Oare va observa cineva ca am mai purtat asta si saptamana trecuta? De cele mai multe ori, nu! Cei din jur nu sunt atat de atenti la aceste detalii, cum ai crede.

# Cand m-am ingrasat? A gasit un articol vestimentar pe care nu l-a mai purtat de ceva vreme, si observa ca nu ii mai vine. Aceasta este o adevarata tragedie. Nu doar ca nu avea ce sa poarte in ziua respectiva, acum trebuie si sa inceapa o dieta. Se putea sa inceapa ziua mai prost de atat?

sursa foto: SiempreLindas

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus