Connect with us

Probleme ale femeilor cu SANII MARI

FASHION & BEAUTY

Probleme ale femeilor cu SANII MARI

Majoritatea femeilor isi doresc sanii mari, mai putin cele care ii au deja, naturali. Sunt rare cazurile in care sanii foarte mari nu incomodeaza, iar acestia iti pot schimba stilul de viata si cel vestimentar.

Iata care sunt problemele cu care se confrunta zi de zi, femeile cu sanii mari:

# Transpiratia. Oricat de fermi ai avea sanii, este imposibil sa nu transpiri sub ei. Iar vara, poti sa te alegi si cu iritatii in acea zona.

# Sutienele. Pentru o femei cu sani mici sau medii, sutienele reprezinta doar un articol sexy, pe cand pentru femeile cu sanii mari, este o adevarata corvoada sa-si aleaga unul potrivit. Confortul primeaza, cea mai importanta fiind sustinerea pe care o ofera. De asemenea, sanii fiind mari, bretele au tendinta sa apese deranjant pe umeri.

# Privirile insistente. Foarte multi oameni se folosesc de marimea sanilor, pentru a argumenta holbatul. Chiar daca nu porti decolteuri, atunci cand ai sanii mari atragi privirile, iar pentru foarte multe femei este deranjant.

# Sportul. Sutien, bustiera, tricou peste. Suna cunoscut? Asta trebuie sa imbrace o femeie cu sanii mari, ori de cate ori vrea sa faca sport. De cele mai multe ori, doar o bustiera nu este suficienta pentru sustinere. Visul oricarei femei cu sanii mari este sa alerge libera, fara sa simta cele doua “greutati” atasate in permanenta de corp.

# Hainele cu spatele gol. Acestea sunt aproape imposibil de purtat de catre femeile cu sanii mari. Cele mai multe femei cu sani mari naturali, nu se poti lipsi de sutien, prin urmare, rochiile sau bluzele cu spatele descoperit, nu sunt o optiune.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus