Connect with us

Lucruri pe care le fac femeile, iar barbatii le considera adorabile

LIFESTYLE

Lucruri pe care le fac femeile, iar barbatii le considera adorabile

Iti imaginezi ca un machiaj impecabil si o coafura elaborata cucereste orice barbat? Poate un baiat! Un barbat adevarat este impresionat de detalii si de alte aspecte subtile ale unei femei.

Iata care sunt lucrurile pe care le adora barbatii, la care probabil nu te asteptai:

# Atunci cand casti si te intinzi. Da, poti face asta cu feminitate, iar lui sa i se para foarte dragut. Tocmai pentru ca barbatii sunt atrasi de lucrurile naturale. Vor sa se simta in largul lor cu o femeie, nu sa aiba senzatia ca participa la un eveniment protocolar si trebuie sa stea nemiscati.

# Cand le spui pe nume. Atunci cand un barbat este interesat de o femeie, pana si felul in care ii spune numele i se pare sexy. Daca il mai si alinti, cu siguranta se topeste de drag. Cu conditia sa nu o faci in public, decat in cercul de prieteni apropiati.

# Cand te imbraci sport. Chiar daca porti haine comode, nu inseamna ca nu poti fi feminina. Acei pantaloni lejeri, chiar daca iti vine greu sa crezi, iti pun in evidenta fundul, iar atitudinea ta relaxata ii da gata.

# Cand esti stangace. Da, le plac femeile increzatoare, dar nu cele care se tem sa accepte ca nu stiu tot. Daca vrei sa-l cuceresti si sa-l faci sa se simta barbat, cere-i ajutorul.

# Cand razi cu pofta. Chicotitul acela sugrumat si aparent feminin ii enerveaza la culme. Razi cu pofta!

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus