Connect with us

Articolele vestimentare importante- pe ce sa cheltui mai multi bani

FASHION & BEAUTY

Articolele vestimentare importante- pe ce sa cheltui mai multi bani

Daca ai foarte multi bani, probabil ca nu te mai gandesti la pret, atunci cand faci shopping. In schimb, daca bugetul nu iti permite luxul de a cumpara orice doresti, iti dezvolti simtul practic si nu iti place sa irosesti banii, nejustificat.

Iata care sunt cele mai importante articole vestimentare din garderoba unei femei, unele pe care trebuie sa dai mai multi bani, iar altele pentru care trebuie sa alegi varianta mai ieftina:

# TRICOUL

Acest articol este foarte purtat si automat spalat foarte des. Daca nu este vorba de tricouri cu niste aplicatii pretioase, ci de unele simple, pe care le accesorizezi in diverse moduri, sau le porti pe sub sacouri, pulovere, chiar nu trebuie sa-ti iei unele scumpe. Gasesti materiale foarte bune, la preturi decente.

# JEANSII

Aici trebuie sa fii mai atenta. O pereche de jeans care iti vin perfect si iti pun in evidenta formele, avand o croiala de calitate, iti vor transforma orice outfit intr-unul reusit. Chiar daca ai doar 2-3 perechi, alege sa-ti cumperi unii bine realizati.

# COLANTII

Aceasta piesa vestimentara o porti cu tricouri lungi si largi, camasi lungi, pulovere, si sunt asemenea unor dresuri. Prin urmare, cauta un material cat mai putin sintetic, si nu da o avere pe o pereche al unui brand.

# SUTIENELE

Nu conteaza doar aspectul, care poate face diferenta intre un look anost si unul sexy, ci si cat de comod este sutienul tau. La fel de importanta este croiala cupei si a baretelor. Orice haina ai purta, daca nu ai un sutien de calitate, care sa cuprinda corect sanul, aspectul nu va fi unul placut.

# HAINELE PENTRU SALA

Nu este de mirare ca nu iti place sa mergi la sala in pantalonii largi de casa si tricoul iubitului, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti cumperi numai haine de brand. Gasesti foarte multe articole vestimentare de sala, din materiale de calitate si modele creative, la preturi mai mult decat decente.

# SACOURI SI JACHETE

Aceste piese vestimentare trebuie sa-ti puna in evidenta liniile corpului, prin urmare croiala de calitate este foarte importanta. Le poti purta atat cu fuste, cat si cu pantaloni, le poti combina astfel incat sa ai un outfit casual sau elegant, prin urmare merita sa dai mai multi bani pe ele.

# PANTOFII PENTRU SERVICIU

Este important ca pantofii in care petreci cel mai mult timp, sa fie comozi si de calitate. Iti poti cumpara tot felul de chilipiruri, ale caror puncte forte tin de aspect, nu neaparat de calitate, pentru iesirile din timpul liber, cand mergi la cafea sau intr-un club.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus