Connect with us

Cum sa ai un profil de Instagram, ca cel al unei dive de la Hollywood

FASHION & BEAUTY

Cum sa ai un profil de Instagram, ca cel al unei dive de la Hollywood

Trebuie sa recunosti, urmaresti si admiri, chiar daca din umbra, postarile femeilor din industria cinematografica sau a modei. Iti place cum isi aleg tinutele si cum pozeaza, sau cum reusesc sa faca dintr-un decor aparent simplu, o fotografie demna de revista.

Nu este tocmai simplu sa reusesti si tu asta, dar nici foarte dificil, daca ai inteles care sunt pasii de urmat.

Iata cele mai apreciate tipuri de fotografii, de pe Instagram:

# Poza cu tine in miscare

Dupa ce ti-ai ales o tinuta care iti place, ai pus la punct parul si machiajul, nu-ti ramane decat sa gasesti o persoana care sa te fotografieze. Aceasta trebuie sa mearga in dreptul tau, si sa-ti faca un set de poze in miscare. Din cateva zeci de fotografii, una trebuie sa fie perfecta!

# Plaja

Ca sa ai o fotografie de bun gust, nu este nevoie de expunerea excesiva a corpului, in costum de baie, ci de putina viziune. Pune in evidenta locul in care te afli, si pozeaza intr-o incadrare panoramica.

# Locatie speciala

Foarte multe poze reusite, sunt realizate int-o locatie bine gandita. Locul trebuie sa te puna in valoare, sa se potriveasca cu vestimentatia. Multe femei aleg sa asorteze locatia cu hainele, din punct de vedere cromatic.

# Avion

Pe durata unui zbor, poti sa ai parte de o priveliste impresionanta. Pozeaza norii sau locurile peste care treci, incercand sa incluzi in fotografie si aripa avionului. Asta ii va da mai mult farmec si semnificatie.

# Desert

A devenit un adevarat hobby pentru foarte multi, sa fotografieze mancarea. Cele mai apreciate fotografii sunt cele cu deserturi. Fie ca este vorba de o briosa, o felie de tort sau inghetata, pozeaza preparatul fie incluzand farfuria, masa, paharul de langa, fie din mana, incluzand outfit-ul tau.

# Flori

Daca vrei sa fie de bun gust, nu te poza tinand in brate un buchet imens de trandafiri. Fotografiaza buchetul in detaliu, sau amplasat pe o masa, cu cateva detalii in jur.

# Texte motivationale

Fie ca sunt afise, picturi pe pereti sau neoane, pozeaza textele cu un mesaj interesant.

sursa foto: Pinterest- Jessi Malay

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus