Connect with us

Uite de ce FONDUL tău de ten este NEUNIFORM! Află ce GREȘEȘTI!

FASHION & BEAUTY

Uite de ce FONDUL tău de ten este NEUNIFORM! Află ce GREȘEȘTI!

Uite de ce FONDUL tău de ten este NEUNIFORM! Află ce GREȘEȘTI!

Nu ești mulțumită de modul în care fondul tău de ten îți arată pe față? Iată care este lucrul pe care l-ai făcut greșit până acum!

 Suntem convinşi că şi voi vă confuntati cu următoarele întrebări foarte des – De ce mi se strânge fondul de ten în pliuri? De ce acum nu mai arată la fel de bine ca săptămâna trecută? De ce nu îmi mai rezistă fondul de ten pe faţă? De ce îmi migrează produsele de pe piele?

Ei bine, răspunsul este pe cât de simplu, pe atât de complicat. Se pare că până acum am folosit combinaţii greşite de produse. Deşi poate părea că nu au legătură, dacă te confrunţi cu astfel de probleme, cel mai probabil fondul tău de ten nu este compatibil cu primer-ul sau crema hidratantă pe care le foloseşti.

download

Există foarte multe cazuri în care poţi avea două produse preferate, care să aibă efecte minunate pe pielea ta atunci când sunt folosite singure, dar există multe şanse ca cele două să nu fie compatibile unul cu celălalt din cauza ingredientelor conţinute.

Majoritatea produselor cosmetice de acest fel de sunt fie pe baza de apă, fie pe baza de silicon. Însă atunci când un produs pe bază de apă este combinat cu unul pe bază de silicon, există mari şanse să obţii un efect asemănător cu cel al uleiului turnat în apă. Din păcate, majoritatea produselor de faţă nu au trecut ingredientul principal pe partea din faţă a ambalajului, aşa că va fi nevoie să verificați lista ingredientelor de pe spatele acestora.

bsaka

    Ingredientele al căror nume se termină în -cone / -methicone / -siloxane şi care sunt situate în partea de sus a listei au tendinţa de a semnala un produs pe bază de silicon. Produsele pe bază de apă au în general trecute şi ele în lista ingredientelor cuvântul apă, însă acest lucru nu reprezintă o dovadă certă în această direcţie. Cea mai sigură metodă este verificarea ingredientelor care semnalează prezenţa siliconului. În cazul în care acestea lipsesc, poţi să fii sigur că ai în faţă un produs pe bază de apă.

Tone cream and cosmetic powder

Astfel, de acum înainte va trebui să combini un primer pe bază de apă cu un fond de ten pe bază de apă şi un primer pe bază de silicon cu un fond de ten pe bază de silicon. Trebuie să ai grijă şi la cremele tale hidratante, întrucât ar fi ideal ca şi acestea să conţină acelaşi ingredient predominant asemenea produselor cosmetice.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus