Connect with us

3 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre sedintele de masaj

FASHION & BEAUTY

3 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre sedintele de masaj

Sa gasesti un terapeut asa cum iti doresti, poate sa fie dificil, insa trebuie sa stii ca nu tine doar de el, ca lucrurile sa se desfasoare asa cum iti doresti.

Iata ce lucruri poti sa faci, pentru ca experienta ta de masaj sa fie cu adevarat relaxanta.

1. Discuta inainte cu terapeutul

Chiar daca acesta este un specialist, nu poate sa citeasca ganduri. Trebuie sa afle despre ce afectiuni ai si ce anume iti doresti de la el. Poate sa fie o durere specifica, pentru care este nevoie sa acorde mai multa atentie. Nu iti faci niciun favor daca pleci nemultumit, iar feedback-ul este important si pentru terapeut.

2. Nu iti face probleme pentru lucruri firesti

Atunci cand esti pe masa terapeutului nu trebuie sa te gandesti ca stomacul tau scoate sunete, ca poate ai pielea prea aspra, ca nu esti proaspat epilata. Atata timp cat respecti normele de igiena, nu ai de ce sa-ti faci griji. Terapeutul cu siguranta nici nu percepe aceste “probleme”.

3. Nu te gandi la ce ai de facut

Timpul pe care il petreci pe masa de masaj iti este dedicat in totalitate tie si relaxarii. Este gresit sa percepi masajul ca pe un prilej de a-ti rezolva mental problemele pe care le ai in ziua respectiva. Deconecteaza-te de orice gand negativ si concentreaza-te exclusiv pe relaxare si meditatie.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus